donderdag, mei 23, 2024

Automobilist vlucht na ongeluk op de Dorpsstraat

- Advertisement -

Een automobilist is afgelopen nacht gevlucht na een éénzijdig ongeval op de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. De bestuurder raakte ter hoogte van de Mient de macht over het stuur kwijt en reed met zijn auto de dijk af. Na het ongeval sloeg hij direct op de vlucht.

Omwonenden die op de klap waren afgekomen alarmeerden de hulpdiensten. Onder andere de brandweer, politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse. Al snel bleek er alleen werk voor de politie en een berger over te blijven. De politie was ondertussen op zoek gegaan naar de bestuurder, deze werd een flink eind verderop aangetroffen en is aangehouden.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren zal op het bureau moeten blijken. Een berger heeft de auto opgevist en meegenomen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen