maandag, april 15, 2024

OM looft 15.000 euro beloning uit voor gouden tip in moordzaak Knut

- Advertisement -

Het Openbaar Ministerie (OM) looft een beloning uit van maar liefst 15.000 euro voor degene die gouden tip heeft in de moordzaak van Knut Rietveld.

Als een buurvrouw al even niets van Knut heeft gehoord en zich zorgen begint te maken, besluit ze naar zijn huis aan de Kringdans te gaan. Daar kijkt ze door het raam en ziet de om het leven gebrachte Knut liggen. De politie start direct een groot onderzoek.

Onderzoek wijst uit dat Knut moet zijn vermoord in de nacht van 27 op 28 mei 2021. De politie heeft meerdere beelden uit de omgeving onderzocht en de mensen die op deze beelden staan.

Mogelijk belangrijke getuige

De politie wil van twee mannen weten wie zij zijn. Eén van hen stond op 26 mei voor de deur van Knut’s huis en is toevallig gefotografeerd (foto onderaan artikel). Een andere man is op beelden gezien dat hij op de Vuurdans liep (boven boven artikel). Hij is volgens de politie een mogelijk belangrijke getuige.

Beloning voor gouden tip

Beide mannen zijn al herkenbaar getoond in Opsporing Verzocht, maar helaas heeft dit nog geen bruikbare tips opgeleverd. In de hoop dat de zaak weer aan het rollen komt, looft het OM nu een beloning van 15.000 euro uit voor degene met de tip die leidt tot de aanhouding van de dader(s).

Tips doorgeven kan via de Opsporingstiplijn (0800-6070), Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via Roze in Blauw (088-169 1234).

Deze man stond voor de deur bij Knut en is mogelijk de laatste die Knut levend zag

Lees hier alle artikelen over de zaak Knut terug

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen