zaterdag, mei 25, 2024

Schade aan ketelhuis Reviusrondeel

- Advertisement -

De harde wind heeft ook het Reviusrondeel zondagavond parten gespeeld. Met een harde klap sloeg er een gedeelte van de gevel het ketelhuis weg. Rond 21.00 uur hoorden bewoners van de bovenste verdieping een harde klap en belden de brandweer.

De brandweer heeft samen met Havensteder en een verwarmingsmonteur gekeken naar de risico’s. Het dak bleek voor de rest stabiel te zijn en er liggen betonnen platen op die niet zomaar weg konden waaien.

Er bestond een kans dat de verwarming kon uitvallen. Uit voorzorg stond er een monteur stand-by die kon ingrijpen. Havensteder gaat vandaag, indien de weersomstandigheden het toelaten aan de slag om de schade te herstellen.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen