donderdag, mei 23, 2024

Capels Compliment voor Theo Ham

- Advertisement -

Donderdag (22 februari) ontving Theo Ham een Capels Compliment uit handen van wethouder Harriët Westerdijk. Ham ontvangt de onderscheiding als oprichter, directeur en bestuurder van het Jeugdtheaterhuis.

Theo Ham ontving dit Capels Compliment in het Isala theater tijdens een avondvullend programma dat het Jeugdtheaterhuis voor hem had georganiseerd, omdat hij binnenkort met pensioen gaat.

Jeugdtheaterhuis

Theo Ham heeft in 1991 het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland opgericht en vanaf 1998 is er ook een dependance in Capelle aan den IJssel. Theo heeft zich ingezet om theater mogelijk te maken voor alle kinderen, ook voor die groep die kunst en cultuur misschien minder van huis uit mee krijgen. Hij heeft een actieve samenwerking gezocht met Capelse scholen.

Wethouder Westerdijk: “Als gemeente nemen we graag deze kans aan om onze waardering uit te spreken voor zijn tomeloze energie en inzet. We zijn blij dat dit Jeugdtheaterhuis er is in Capelle. Theater voor kinderen draagt bij aan hun ontwikkeling, talenten en plezier.”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen