dinsdag, april 16, 2024

Benefietvoorstelling in Isala Theater voor Oekraïne

- Advertisement -

Op donderdag 10 maart wordt de Oekraïense film ‘Donbass’ vertoond in het Isala Theater. De opbrengst van de verkochte kaartjes komen volledig ten goede aan Giro555: Samen in actie voor Oekraïne.

De film speelt zich af in de Donetsk-regio in oost-Oekraïne waarin afgelopen decennium een burgeroorlog woedt tussen Oekraïense strijdkrachten en pro-Russische separatisten. De Oekraïense regisseur neemt alle partijen op de hak in deze zwarte komedie.

De film wordt donderdag 10 maart in het Isala Theater getoond als benefietvoorstelling voor Oekraïne. De volledige opbrengst van de verkochte kaarten wordt overgemaakt aan Giro 555.

Cultuursector in actie

De actie is onderdeel van de landelijk campagne ‘H-art for Ukraine‘ van de Nederlandse cultuursector.

“Het mag duidelijk zijn dat iedereen de oorlog afschuwelijk vindt”, zo verklaart het theater aan onze redactie. “Dit is een heel klein gebaar dat wij kunnen maken. We stellen iedereen die dat wil in de gelegenheid om naar de film toe te gaan en zo ook een bijdrage te leveren. Daarbij gaan alle opbrengsten naar Giro 555.”


Kaartjes

De film wordt op 10 maart getoond om acht uur ’s avonds en heeft tussendoor een pauze. Kaartjes kunnen bij het Isala Theater worden gekocht voor €8,50. Omdat de opbrengst volledig naar Oekraïne gaat, gelden eenmalig geen kortingsprijzen.

Bekijk hieronder de trailer
- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen