donderdag, juni 13, 2024

Goedkoop tanken in Capelle? We zetten de prijzen op een rijtje!

- Advertisement -

De brandstofprijzen rijzen de pan uit, en opnieuw is er vandaag een verhoging doorgevoerd. De prijs voor een liter benzine steeg met 3 cent en voor diesel met 4 cent. Capelle Vandaag zocht voor je uit waar je het goedkoopste kan tanken.

De goedkoopste tankstations in Capelle aan den IJssel zijn de Avia op de Couwenhoekseweg en de Tinq op de Bermweg. De afgelopen weken bleken deze pompstations de laagste prijzen aan te bieden voor brandstof.

Het goedkoopste tank je momenteel bij de Tinq op de Bermweg in Capelle aan den IJssel. De verkoopprijs ligt volgens de brandstofzoeker van DirectLease op 2.16 euro voor een liter benzine. Bij de Avia op de Couwenhoekseweg kost een liter brandstof 2,18 euro.

Wil je echt goedkoop tanken? De BP op de Koperstraat 14 naast de autodealer van Mossel rekent 2.15 euro voor een liter benzine.

(let op prijzen onder voorbehoud en gemeten op 5 maart 11.28 uur)

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen