zaterdag, mei 25, 2024

Schollebos weer veilig voor bezoekers

- Advertisement -

Een frisse neus halen in het Schollebos dit weekend? Dat kan vanaf vandaag weer zonder vallende takken of bomen. De gemeente Capelle aan den IJssel heeft de afgelopen weken hard gewerkt om alle fiets en wandelpaden weer veilig te maken.

Hoveniers en medewerkers van de gemeente hebben ruim anderhalve week lang hard gewerkt om het bos weer veilig te maken. Bomen met gevaarlijk hangende takken werden gesnoeid, en bij twijfel zijn slechte bomen omgezaagd. Het bos is op deze manier weer veilig gemaakt voor bezoekers.

Het Schollebos liep forse schade op na de laatste drie stormen, veel bomen werden ontworteld en vielen op fiets en wandelpaden. Direct na de storm werden de paden weer begaanbaar gemaakt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen