zaterdag, mei 25, 2024

Voortgang bouw woonbuurt de Harmonie live te volgen via webcam

- Advertisement -

Wie geïnteresseerd is in de bouw van de nieuwe woonbuurt de Harmonie kan middels een webcam de voortgang van de bouw volgen. De gemeente Capelle aan den IJssel heeft namelijk op het dak van het gemeentehuis een webcam geplaatst.

De webcam is te vinden op de website van Bouwwebcam.nl. De projectontwikkelaar heeft de sloop van de oude Hovenflats inmiddels voltooid. De twee flats die nu nog overeind staan, worden gestript en opnieuw opgebouwd. Dit moeten nieuwe sociale huurwoningen worden.

In de nieuwe woonbuurt komen honderden nieuwe koop- en huurwoningen. De eerste palen worden op korte termijn de grond in geslagen. Op dit moment wordt de grond nog bouwrijp gemaakt.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen