woensdag, mei 29, 2024

Politie treft zwaargewonde man aan in woning Ets

- Advertisement -

Op de Ets in Capelle-Schollevaar is dinsdagavond een man zwaargewond aangetroffen in een woning. Het slachtoffer is vermoedelijk eerder op de avond gestoken en daarna naar de woning gegaan.

De politie kreeg rond acht uur een melding van een man die onrust zou veroorzaken in het winkelcentrum van de Picassopassage. De politie en handhavers gingen met spoed op de melding af en konden de man niet vinden. Wat voor overlast hij veroorzaakte, is verder niet bekend.

Agenten troffen om kwart over tien een persoon aan in een woning aan de Ets. Deze bleek steekwonden te hebben. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse die vervolgens de hulp van het Mobiel Medisch Team (MMT) inschakelde. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en is opgenomen.

De politie is op zoek naar getuigen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen