woensdag, mei 29, 2024

Politie houdt 7 minderjarige verdachten aan na mishandeling in Capelle-Oostgaarde

- Advertisement -

De politie heeft donderdagavond zeven jongeren aangehouden na een mishandeling van een andere groep jongeren op het Atolpad in Capelle aan den IJssel. Er ontstond een ruzie tussen de twee groepen jongeren, waarbij één van de jongeren in het gezicht werd geslagen.

Het slachtoffer wist tijdens de ruzie los te komen en fietste snel weg. Hij meldde zich bij de politie die vervolgens naar de verdachten op zoek ging. Agenten konden zeven personen na een korte achtervolging te voet aanhouden.

Het gaat om vijf jongens met de leeftijd van 14, één jongen van 12 en een vijfde jongen van 15 jaar oud. Omdat ze minderjarig zijn is niet bekend of ze nog vast zitten.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen