donderdag, mei 23, 2024

Capellenaar (22) overleden na ongeluk bij de Kuip, twee lichtgewonden

- Advertisement -

Bij een ernstig ongeluk op de Breeweg in Rotterdam is vanmorgen een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel om het leven gekomen. Twee anderen raakten door het ongeval lichtgewond. Het ongeluk gebeurde op het spoorviaduct ter hoogte van de Kuip.

Door een nog onbekende oorzaak reden drie auto’s op elkaar. Twee daarvan reden op snelheid frontaal op elkaar.

Mogelijk zorgde het winterse weer ervoor dat uitwijken en remmen niet mogelijk werd. Verder politieonderzoek moet dit uitwijzen.

De Capellenaar zat in één van de betrokken auto’s. Hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Op de brug was er sprake van een ravage. Twee auto’s zijn volledig vernield, uit één van de voertuigen is het motorblok losgekomen, deze lag meters verwijderd van het voertuig. Het derde voertuig raakte ook beschadigd.

De twee andere inzittenden een 20-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 21-jarige man uit Capelle aan den IJssel zijn lichtgewond geraakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie sluit gladheid als oorzaak van het ongeval niet uit.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen