zaterdag, mei 25, 2024

Geen NS-treinen in heel Nederland door grote storing

- Advertisement -

De NS kampt momenteel met een grote technische storing. Hierdoor rijden er sinds het middaguur de hele dag geen treinen meer.

De NS is even na het middaguur gekomen met het nieuws. In eerste instantie konden op de informatieborden op stations ook geen informatie gegeven worden. Dit probleem is inmiddels wel opgelost. Ook de reisplanner geeft geen actuele informatie.

Het treinbedrijf zegt hard aan herstel te werken, maar zegt nog niet te kunnen zeggen hoelang de situatie zal duren. De NS zei eerder dat alle treinen van de NS met een geplande vertrektijd vóór 17.00 uur, zullen niet rijden. Dit werd later bijgesteld naar 20.00 uur en inmiddels is bekend gemaakt dat het treinverkeer de rest van de dag niet meer op gang zal komen.

Advies: Stel treinreis ut

Volgens de NS rijden er wel treinen op trajecten van regionale vervoerders, maar zegt dat daar ook geen actuele reisinformatie gegeven kan worden.

De NS adviseert mensen om hun treinreis met de NS uit te stellen, of als mensen onderweg zijn, om andere reisopties te zoeken.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen