donderdag, mei 23, 2024

Automobilist mishandeld en neergestoken na verkeersruzie: Capellenaar aangehouden

- Advertisement -

Afgelopen nacht heeft de politie een 25-jarige Capellenaar en een 20-jarige Dordtenaar aangehouden na een verkeersruzie waarbij ook gestoken is. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Het hele gebeuren begon even voor middernacht toen een 26-jarige Rotterdammer op de A16 richting zijn woonplaats reed. Hij zou plots worden afgesneden door een personenauto, waarop de 26-jarige zijn ongenoegen uitte door even te toeteren.

Beide auto’s reden verder tot ze allebei de snelweg verlieten bij Rotterdam-Feijenoord. Hier stopte de voorganger en stapten twee mannen uit. De Rotterdammer kreeg eerst een klap in zijn gezicht en later werd een mes in zijn arm gestoken.

Hierna stapten de twee weer in en reden weg. De politie kon het tweetal snel opsporen en werden in Capelle aan den IJssel aangehouden. Beide mannen zitten nog vast en worden verhoord. Hoe het momenteel met het slachtoffer is, is niet bekend.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen