woensdag, mei 29, 2024

Inloophuis De IJssel ontvangt cheque van 2000 euro na Passieconcert

- Advertisement -

De 11e editie van het Passieconcert heeft een royale cheque van 2000 euro voor Inloophuis De IJssel opgeleverd. Wethouder Nico van Veen en Simon de Stigter van de Van Cappellenstichting maakten dit gisteren bekend.

Bezoekers konden dit jaar tijdens het concert op 2 april een bijdrage doen. Voor het eerst konden bezoekers via een QR-code een bedrag achterlaten. De bezoekers doneerden een bedrag van 838,50 euro. De Van Capellenstichting besloot het bedrag te verdubbelen en naar boven af te ronden. Het concert wordt elk jaar georganiseerd door de Gemeente Capelle aan den IJssel en De Van Capellenstichting, elk jaar wordt er een ander goed doel gekozen.

Inloophuis De IJssel is een centrum voor leven met en na kanker. Als er bij jezelf of bij je naaste kanker in je leven komt, is het fijn een ontmoetingsplaats te hebben. Het inloophuis is een ontmoetingsplaats voor een luisterend oor, lotgenotencontact of informatie en activiteiten zoals voetmassage, ritmische wrijvingen, tai chi, mindfulness of een andere workshop. Ook biedt het inloophuis ondersteuning voor (ex)patiënten, mantelzorgers naasten en nabestaanden (waarvan de partner is overleden). De inloop is vrij en gratis toegankelijk.

Inloophuis De IJssel was blij verrast dat zij voor dit jaar waren uitverkoren. Auke de Boer: “We zien het bedrag echt als een extraatje. Het geeft ruimte voor uitgaven die we anders niet kunnen doen.”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen