zondag, mei 19, 2024

Komst van Action Piccassopassage bevestigd, Zeeman verhuist

- Advertisement -

De Zeeman in winkelcentrum Picassopassage in de wijk Schollevaar gaat verhuizen.  Data is nodig om plaats te maken voor de komst van de Action. Bouwvakkers zijn deze week begonnen met het inrichten van het pand tegenover de fietsenmaker.

In maart sprak onze redactie met verschillende partijen over komst van de Action in het winkelcentrum. De eigenaar van het winkelcentrum wilde tegenover onze redactie destijds niet bevestigen of er een Action in het winkelcentrum komt. Inmiddels heeft de winkelketen bevestigd aan onze redactie dat de winkel gaat verhuizen van de Prado naar het winkelcentrum.

Voor de komst van de Action moesten de slagerij en de Zeeman wijken. De koopjeswinkel heeft een flinke ruimte nodig om alle producten uit te kunnen stallen. Begin maart sloot om deze reden de slagerij zijn deuren in het winkelcentrum. Zij komen wel weer terug tegenover het Surinaamse eethuis. Wanneer dit zal gebeuren, is nog niet precies duidelijk.

Omwonenden verdeeld

Op Facebook zijn de meningen verdeeld: veel volgers zien een verhuizing van de Action op de Prado naar het winkelcentrum wel zitten. Anderen zien liever een diversiteit van winkels.

“Echt gezellig is het winkelcentrum er niet op geworden”, aldus sommige lezers. De Albert Heijn en de Lidl zijn gigantisch geworden, terwijl er weinig kleine zaakjes over zijn.

Komst van Action duurt nog even

Een woordvoerder van de Action laat weten dat de Action inderdaad gaat verhuizen. “Gezien de verbouw en ontwikkelingen zien we hierin een kans om het winkelend publiek nog beter te bedienen”. Wanneer de Action gaat verhuizen is nog onduidelijk, volgens de eerste planningen gaat het om eerste kwartaal, begin tweede kwartaal 2023.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen