donderdag, juni 13, 2024

Burgemeester sloot in 2021 zes panden in verband met drugs

- Advertisement -

Burgemeester Peter Oskam heeft in 2021 zes panden gesloten in verband met drugsgerelateerde zaken. In totaal werd er veertien keer op drugs gestuit in Capelse gebouwen. Een jaar eerder gebeurde dit op vijftien locaties.

In de veertien panden was er negen keer sprake van een hennepvondst. In de overige vijf panden ging het juist om harddrugs.

De burgemeester besloot zes panden bestuurlijk te sluiten en waarschuwingen uit te delen bij zes andere locaties. De overige twee panden zijn in 2022 wel aan bod gekomen, maar het is vooralsnog niet bekend wat daarmee zal gebeuren.

Het aantal henneppanden neemt in de regio Rotterdam af. Ook in Capelle aan den IJssel is er een daling te zien. In 2020 werd er nog vijftien keer in een pand op hennep gestuit. Opvallend is wel dat het aantal panden waar harddrugs aanwezig is, steeds verder toeneemt.

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen