woensdag, mei 29, 2024

Van Brienenoordbrug komende week 2 nachten afgesloten

- Advertisement -

Moet je aankomende woensdag of donderdag werken, of kom je terug van een dagje uit hou er dan rekening mee dat de Van Brienenoordbrug is afgesloten. Rijkswaterstaat test tussen 22.00 en 05.00 uur het beweegbare deel van de brugklep.

De klep staat hierdoor gedurende een lange tijd open. Het verkeer op zowel de hoofd als de parallelrijbaan wordt vanaf 22.00 uur omgeleid over de A20, A4 en de A15. Je moet rekening houden met een extra reistijd van 20 minuten. Ben je met de fiets of de brommer, dan kun je wel de brug passeren. Het kan zijn dat je wel een half uur moet wachten.

De opritten 27 (Alexander), 26 (Kralingen) en 25 (Capelle aan den IJssel) in de richting van Ridderkerk en 24 (Feijenoord) in de richting Den Haag gaan al om 21.00 uur op slot. De afritten 26 (Kralingen), 25 (Rotterdam-Centrum) vanaf Den Haag en 24 (Feijenoord) vanaf Ridderkerk blijven open.

 

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen