zondag, mei 19, 2024

Tijdelijke stop inzameling hulpgoederen Oekraïne

- Advertisement -

Inzamelpunten in Capelle aan den IJssel zijn overdonderd door het massale aanbod van hulpgoederen voor vluchtelingen uit Oekraïne. De afgelopen weken gaven Capellenaren massaal gehoor aan de oproep om spullen te doneren. Hierdoor puilen de inzamelpunten momenteel fors uit.

Sorteren

Om overzicht te krijgen moet er gesorteerd gaan worden, pas dan weet de gemeente waar nog aan wat voor goederen behoefte aan is. Capellenaren die nog spullen hebben worden verzocht deze tijdelijk te bewaren.

In de loop van de week volgt er waarschijnlijk een bericht waarin de gemeente kan aangeven waar nog behoefte aan is.

Vrijwilligers gezocht!

De inzamelpunten zijn hard op zoek naar vrijwilligers. Heb jij nog een paar uurtjes over en wil je de vluchtelingen uit Oekraïne een handje helpen, meld je dan op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9 en 12 uur op locatie Mient.

Foto: Frank de Roo

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen