donderdag, juni 13, 2024

Ook Bakker Klootwijk maakt plaats voor Action in Picassopassage

- Advertisement -

Bakker Klootwijk heeft na tientallen jaren de deuren van zijn winkel in de Picassopassage gesloten. Het brood van Klootwijk is niet helemaal verdwenen, het gehele assortiment is voortaan te koop bij de kaasboer. Ook het gebak komt weer terug naar de winkel.

Erwin de Groot van de Kaas en Delicatessen was verheugd toen de bakker zelf naar hem toe kwam en vroeg of hij het assortiment wilde voeren. Brood, kaas en vleeswaren passen prima bij elkaar. Maar ook is het goed om de klanten die regelmatig bij het bakkertje kwamen nu alsnog te verwelkomen in de winkel.

Het bakkertje verdwijnt om plaats te maken voor de Action. Voor de komst van de Action hebben een hoop winkels moeten wijken, eerder verdween de groenteboer al uit eigen beweging. De Zeeman verhuist naar een nieuw pand en de slagerij is ook tijdelijk gesloten.

Teruglopende klandizie

De bakkerij zal niet terugkeren naar de Picassopassage. De bakkerij zag afgelopen tijd de klandizie al teruglopen na de verbouwingen van de Lidl en Albert Heijn, waar ook vers gebakken brood verkrijgbaar is.

Bakker Klootwijk heet de klanten voortaan welkom in de vestigingen op de Hesseplaats en Ambachtsplein (Rotterdam), of in de twee winkels in de Koperwiek en de Terp.

Bezoekers van het winkelcentrum zullen een geruime tijd tegen lege winkelpanden aan moeten kijken. De koopjesgigant voor onder andere huishoudelijke artikelen komt pas in het eerste kwartaal van 2023 naar het winkelcentrum.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen