donderdag, juni 13, 2024

Feestelijk afscheid van laatste vier oud-raadsleden

- Advertisement -

Op dinsdag 26 april werd afscheid genomen van de laatste vier oud-raadsleden. Pieter Holkamp (D66), Micle Jaliens (Leefbaar Capelle), Kees de Jong (Capels Bewoners Belang) en Carel Santman (Capels Bewoners Belang) konden op maandag 28 maart niet aanwezig zijn bij het afscheid van de raad.

Alle raadsleden ontvingen als bedankje de gemeentelijke erepenning en een blauw vaasje of boekje als herinnering. Burgemeester Oskam dankte de oud-raadsleden voor hun jarenlange inzet voor de Capelse politiek en democratie.

Koninklijke onderscheidingen

Micle Jaliens, Kees de Jong en Carel Santman ontvingen daarnaast ook een Koninklijke onderscheiding uit handen van Burgemeester Peter Oskam. Dit krijgen raadsleden automatisch als zij twaalf jaar of langer hun functie vervullen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen