zondag, mei 19, 2024

Straatrover metrostation Capelle Centrum herkenbaar getoond in Bureau Rijnmond

- Advertisement -

Afgelopen donderdag heeft Bureau Rijnmond aandacht gegeven aan een gewelddadige beroving op het Stadsplein, net buiten het metrostation. De politie hoopt dat mensen de gewelddadige straatrover herkennen.

De gewelddadige beroving heeft plaatsgevonden op dinsdagavond 22 februari. Rond kwart over acht ’s avonds lopen de twee slachtoffers uit op metrostation Capelle Centrum bij het Stadsplein. Wat ze niet doorhebben, is dat zij het doelwit zijn van vier criminelen.

Net buiten het station wordt de man gegrepen. Er wordt gedreigd hem neer te steken als hij zijn tas niet afgeeft. Als zijn vriendin begint te huilen, komen drie andere mannen op de slachtoffers af.

Het mannelijke slachtoffer wordt dan nog hard tegen het hoofd geslagen, maar de mannen moeten met lege handen ervandoor.

Tips melden

De verdachte die de vuistslag uitdeelt is herkenbaar gefilmd. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die de man denken te herkennen.

Tips mogen worden doorgegeven via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Bureau Rijnmond
Bekijk hieronder het desbetreffende fragment van Bureau Rijnmond

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen