woensdag, mei 29, 2024

Gratis advies en informatie over energiezuinig wonen

- Advertisement -

Vanaf heden kunnen Capellenaren gratis advies en informatie krijgen over energiezuinig wonen. Dit is mogelijk nadat de gemeente de handen ineen heeft geslagen met het online platform van het Regionaal Energieloket.

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? En kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Dit zijn vragen die bij veel bewoners spelen. Het Regionaal Energieloket geeft antwoord op de vragen én advies over energiezuinig wonen.

Regionaal Energieloket

Alle informatie is gebundeld op een plek: regionaalenergieloket.nl. Op het platform is informatie van onafhankelijk technisch adviseurs te vinden over onder andere zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen. Maar ook kunnen bewoners informatie vinden over beschikbare subsidies en leningen.

Ook kun je een Gratis HuisScan doen. In twee minuten zie je wat voor jouw woning en woonsituatie de mogelijkheden zijn om te besparen op de energierekening.

Wethouder tevreden over nieuwe dienst

Wethouder Duurzaamheid Nico van Veen is blij met de klantgerichte service van het Regionaal Energieloket: “Capellenaren hebben vragen over hoe ze zo energiezuinig mogelijk kunnen wonen. Iedere situatie is weer anders. Het Regionaal Energieloket is het perfecte platform waar onze bewoners terecht kunnen voor advies en informatie.”


Ga naar regionaalenergieloket.nl en vul uw postcode in om het energieloket van Capelle aan den IJssel te bekijken.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen