zondag, mei 19, 2024

V.v. Capelle sluit seizoen af met derde plaats

- Advertisement -

Zaterdag 4 juni werd de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld door de Hoofdklasse A-zaterdagteams. Voetbalvereniging Capelle sluit af met een prachtige derde plaats.

Uit onze voorbeschouwing was al duidelijk dat het een kleine kans zou zijn dat het Capelse team met de eindoverwinning ervandoor zou gaan. Naast een winst op DUNO, zouden ook FC Rijnvogels en sc Feyenoord hun laatste wedstrijd niet mogen winnen.

Dit laatste gebeurde al niet. FC Rijnvogels heeft op de Zwaluwen een 2-0 overwinning behaald, waardoor de eindoverwinning helaas niet meer in handbereik lag voor de Capellenaren.

DUNO D hield stand tegen de Capellenaren

Helaas kon het Capelse team ook geen eigen winst op het gras behalen. Het degraderende team DUNO D wist zich thuis stand te houden tegen vv Capelle. In de tweede helft wisten ze de bal in het doel van de Capellenaren te schieten. Hoewel Capelle nog enkele kansen kreeg, wisten zij geen doeltreffer te maken.

Hoewel de Capellenaren een mooi seizoen hebben gespeeld, het lange tijd spannend is gebleven, moeten zij toch genoegen nemen met een mooie derde plaats. FC Rijnvogels is er met het kampioenschap vandoor gegaan. Sc Feyenoord werd tweede.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen