maandag, april 15, 2024

Team 78 Capelle trots op opbrengst Roparun 2022

- Advertisement -

Roparun 2022 Team 78 Capelle heeft een mooi bedrag van 32.000 euro opgehaald dit jaar. Het team liep voor de 17e keer mee tijdens de Roparun. Het was een geweldige run, maar ook zwaar door de weersomstandigheden onderweg..

Middels acties werd er geld opgehaald voor het goede doel. Elk jaar wordt de Roparun georganiseerd om geld in te zamelen voor mensen met kanker. Het Roparun Team 78 Capelle bedankt alle bedrijven en mensen die het team hebben gesponsord of mee hebben gedaan aan de activiteiten.

Lees ook: Roparun Team 78 haalt mooi bedrag op tijdens carwash-actie op Stadsplein

 

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen