maandag, april 15, 2024

Honderden wandelaars sluiten avondvierdaagse af

- Advertisement -

Het was zweten, het was puffen, maar ook vandaag liepen weer honderden wandelaars mee met de avondvierdaagse in Capelle aan den IJssel. Ook vandaag kon er weer voor twee routes worden gekozen, één van 5km en één van 10km.

Vooral ouders met kinderen deden vanuit school mee met de avondvierdaagse. De gehele week konden de kinderen onderweg een stempel verzamelen. Met vier stempels konden de meeste kinderen vanuit school een medaille ophalen.

Sommige van de wandelaars hebben van maandag tot en met donderdag gelopen. De andere wandelaars liepen de hele week, maar hadden dan de woensdag als rustdag.

De route van 5 km diep vrijwel geheel door het Schollebos. De route van 10km maakte een ommetje over de Noorderbreedte. De meeste mensen kozen voor de 5km, een prestatie op zich. Veel kinderen maar ook hun ouders gingen moe, maar voldaan naar huis.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen