dinsdag, april 16, 2024

Inschrijving geopend voor jeugdzomeractiviteiten Sportief Capelle

- Advertisement -

Gedurende de hele zomervakantie zijn er voor de jeugd (8 t/m 15 jaar) allerlei toffe en sportieve activiteiten georganiseerd door Sportief Capelle. Deelname is gratis!

Op het programma staan allerlei toffe activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld je voetbalskills uitbreiden, skaten, graffiti spuiten en zijn er elke week weer andere sportclinics bij een Capelse sportvereniging.

De activiteiten starten in de week van 11 juli en lopen door tot 19 augustus. De inschrijving is inmiddels geopend. Hoewel deelname gratis is, is inschrijven wel verplicht. Mocht je op het laatste moment naar een activiteit willen gaan, dan kan je altijd bellen of er nog plaats is.


Kijk voor alle informatie op de website van Sportief Capelle: sportiefcapelle.nl

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen