donderdag, mei 23, 2024

Kaarsjes voor slachtoffer na ongeluk Hoofdweg

- Advertisement -

Bekenden van het slachtoffer van het dodelijke ongeluk op de Hoofdweg hebben vanavond bloemen en kaarsjes aangestoken op het de plek van het ongeluk. Een 34-jarige man uit Capelle aan den IJssel kwam om het leven door een ernstig verkeersongeval.

Lees ook: Dode na ongeluk Hoofdweg Capelle aan den IJssel

Buren van het slachtoffer schrijven “Lieve Buurman, we zullen je missen rust zacht”. Een anoniem kaartje zegt “Lieve Tadeusz. Dankje we zullen je missen voor wie je was! Nu een ster in de hemel. Door velen geliefd en gezien. Rust zacht”. 

De 34-jarige man overleed nadat hij werd aangereden door een andere auto. De klap was zo hard dat de auto waarin hij reed compleet werd verwrongen. Ondanks pogingen van omstanders en hulpverleners overleed hij ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen