dinsdag, augustus 9, 2022

Capelseplein weer vrijgegeven na verkeersongeval

- Advertisement -

Het Capelseplein is grotendeels afgesloten geweest in verband met een eerder ongeval. Daarbij is een motorrijder ernstig gewond geraakt. Het Capelseplein is inmiddels weer vrijgegeven.

De motorrijder kwam rond twee uur ’s middags ernstig ten val. Een woordvoerster van de politie geeft aan dat het slachtoffer er ernstig aan toe is en met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeval landde een traumahelikopter naast het plein.

Verder laat de woordvoerster weten dat er uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar de toedracht. Zo is het niet duidelijk of het letsel enkel het gevolg is van de valpartij of dat de motorrijder ten val is gekomen door een onwelwording. Er waren geen andere weggebruikers betrokken.

Capelseplein weer vrijgegeven

Het Capelseplein was grotendeels afgesloten gedurende het incident en het daaropvolgende onderzoek. Vanuit Krimpen kon de Algerabrug niet worden overgestoken naar Capelle en er waren veel files in de omgeving. Inmiddels is het Capelseplein weer vrijgegeven.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen