donderdag, mei 23, 2024

Twee gewonden door gekantelde hoogwerker brandweer Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

Een hoogwerker van de brandweer is vrijdagavond tijdens een spoedrit gekanteld op de Kanaalweg met de Abram van Rijckevorselweg. Het brandweervoertuig was met spoed onderweg voor een woningbrand in Rotterdam-Nesselande. Door het ongeval zijn de twee inzittenden gewond geraakt.

De inzittenden zijn door collega’s uit het voertuig gehaald. Ambulancepersoneel heeft één slachtoffer liggend op een brancard naar het ziekenhuis gebracht. Ook de andere inzittende is voor controle overgebracht, deze leek minder gewond te zijn geraakt.

De hoogwerker is na het kantelen tegen een boom tot stilstand gekomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend en wordt onderzocht.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen