zondag, mei 19, 2024

Gemeente vervangt twee houten bruggen bij Couwenhoekseweg

- Advertisement -

De twee houten voet-fietsbruggen bij de Couwenhoekseweg, aan de Beemsterhoek en Wiekslag, worden vervangen. De gemeente heeft voor het vervangen van de bruggen drie maanden uitgetrokken.

De bruggen die er nu liggen zijn van hout en aan flinke vervanging toe. Vanaf woensdag 24 augustus zal er worden begonnen aan de werkzaamheden. Voor de werkzaamheden zijn bijna drie maanden uitgetrokken: de nieuwe bruggen zijn rond 4 november klaar. 

Om gebruikers van de bruggen tegemoet te komen worden er wel twee tijdelijke bruggen aangelegd. Het gaat om een brug voor zowel voetgangers als (brom)fietsers. Die laatste moeten wel afstappen op de brug.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen