zondag, mei 19, 2024

Dit weekeinde weer Schenkel jaarmarkt

- Advertisement -

Vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus is aan de Bermweg wederom de Schenkel jaarmarkt te vinden. Gedurende de twee dagen is er weer van alles te beleven.

Hoewel het evenement twee jaar afwezig is geweest, wist de pandemie niet definitief een streep door de traditionele jaarmarkt te zetten. Dit jaar kunnen mensen weer twee dagen volop genieten zoals tijdens de edities voor corona.

Markt

Op de Bermweg zijn weer kraampjes te bezoeken waar producten van lokale ondernemers kunnen worden gevonden, maar ook tweedehands spullen van Capellenaren die zelf een kraam hebben gehuurd. Daarnaast is er een braderie waar allerlei lekkernijen gekocht kunnen worden en zijn er tal van activiteiten.

Ook kinderen kunnen weer een zakcentje verdienen op hun eigen kleedjesmarkt. Deze is te vinden bij de Goudenregenstraat. Reserveren is niet nodig, maar de snelsten hebben uiteraard de beste plekjes.

Tijden

Beide dagen begint de markt om tien uur ’s ochtends. Op vrijdag duurt de jaarmarkt voort tot negen uur ’s avonds. Op zaterdag eindigt deze om vijf uur ’s middags.

Gedurende het evenement is de Bermweg afgesloten voor verkeer.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen