zaterdag, mei 25, 2024

Wederom geen treinen door staking

- Advertisement -

Het lijkt erop dat de Rotterdamse regio opnieuw word getroffen door de staking van de NS. Hoewel er alleen in Noord-Holland wordt gestaakt treft het toch het treinverkeer in de regio. Tussen Gouda en Rotterdam lijkt geen enkele trein meer te rijden.

Staking voor beter CAO

Afgelopen vrijdag lag het treinverkeer in Zuid-Holland plat vanwege de staking. Vandaag zou er gestaakt worden in Noord-Holland. Het personeel van de NS staakt nadat de cao-onderhandelingen afgelopen vrijdag vastliepen. Vakbonden willen dat het bruto maandsalaris met 100 euro bruto wordt verhoogd. Het personeel moet ook minimaal 14 euro per uur gaan verdienen. Verder willen ze automatische compensatie voor inflatie en een eenmalige uitkering van 600 euro.

Zoek naar alternatief vervoer

Moet je reizen met het openbaar vervoer, kijk dan of je op zoek kan naar een alternatief. In het gehele land is er sprake van verstoringen. Kon je vanmorgen wel met de trein naar school of werk, dan is een terugreis zeker niet gegarandeerd.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen