zaterdag, mei 25, 2024

Opnieuw flinke tijd toegangsweg Capelle-Schollevaar afgesloten

- Advertisement -

Opnieuw zullen Capellenaren vanuit Schollevaar voor een geruime tijd een omleidingsroute moeten volgen als zij richting de A20 reizen. Vanaf maandag 5 september tot en met 21 oktober wordt er groot onderhoud uitgevoerd op de Burgemeester Schalijlaan, de weg gaat in beide richtingen dicht.

Vervanging riolering

De gemeente is al een geruime tijd bezig met het vervangen van de rioleringen in Capelle-Schollevaar, waar eerste de Radebuurt maanden open heeft gelegen ligt nu de Tuinen buurt al maanden open. Vanaf September is het de beurt aan de Erasmustuin en de Filosofentuin.

Om efficiënt te kunnen werken start de gemeente gelijk met het vervangen van de riolering die onder het kruispunt van de Burgemeester Schalijlaan met het Dubbelspoor ligt. De kruising wordt gedurende een maand voor al het verkeer afgesloten, dit houdt in dat ook fietsers een omleidingsroute moeten gaan volgen. Ook werkt Eneco al een geruime tijd tegelijk om de leidingen van de stadsverwarming te verleggen en te vernieuwen.

Woon je in de tuinenbuurt dan kan je alleen nog aan de kant van het spoor de wijk uit. Breng je regelmatig je kroost naar bijvoorbeeld de basisschool de Contrabas dan zul je voor een groot gedeelte moeten omrijden.

Bewoners Tuinenbuurt nog lang in bouwput

De bewoners van de Filosofentuin en de Erasmustuin zitten nog tot april 2023 in het zand. De overige straten van de tuinenbuurt komen na april aan de beurt.

Meer informatie over dit project is te vinden op: www.capellebouwtaandestad.nl/filosofentuin.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen