woensdag, mei 29, 2024

Verdachte aangehouden voor moord op Knut

- Advertisement -

In het onderzoek naar de moord op Capellenaar Knut is een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Dit heeft de Politie bekend gemaakt.

Knut werd vrijdag 28 mei 2021 overleden aangetroffen in zijn woning aan de Kringdans. Daarbij werd al gauw duidelijk dat hij door een misdrijf om het leven was gekomen, waarna de Politie dan ook een groot onderzoek opstartte.

Ondanks een groot team van rechercheurs waren er weinig aanwijzingen die voor een doorbraak zorgen. De zaak werd meermaals in opsporingsprogramma’s behandeld en er werd ook een beloning van 15.000 euro beloofd voor de gouden tip.

DNA

De Politie laat nu dus weten dat er een aanhouding is verricht. Dit zou zijn gebeurd aan de hand van een DNA-hit. De 30-jarige verdachte werd opgespoord en is donderdag 1 september in Zwitserland aangehouden, waar hij momenteel vast zit. Het Openbaar Ministerie doet een uitleveringsverzoek aan dat land.

Verdere details zijn vooralsnog niet openbaar gemaakt. Onze redactie heeft aanvullende vragen gesteld aan de Politie, maar zij kunnen momenteel nog geen extra informatie geven.


Lees ook:

Het was echt een goeie gozer, buurt geschokt na dood buurman Knut

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen