maandag, februari 26, 2024

Tekenwedstrijd: Win kaartjes voor de Plasticsoep-voorstelling in het Isala theater!

- Advertisement -

Op 9 oktober staan de Klimaatjes in het Isala theater met hun voorstelling Plasticsoep. Met de tekenwedstrijd kan jij onder andere twee kaartjes winnen voor de opvoering!

Plasticsoep is een muzikale en educatieve theatervoorstelling voor kinderen. Kinderen ervaren op een speelse manier hoe ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken, voor zichzelf én voor anderen.

Artikel gaat verder onder video

Ga samen op avontuur met de Klimaatjes. Je kunt kaartjes kopen via de website van het Isala Theater, maar je kunt ook meedoen met de tekenwedstrijd!

Tekenwedstrijd

Wil jij het Klimaatjes-pakket en twee kaartjes voor de voorstelling op 9 oktober winnen? Pak dan snel je kleurpotloden en stiften, en wie weet ben jij wel de Klimaatjes-kleur-kampioen! Wees zo creatief als je zelf wilt!

De kleurplaat van de Klimaatjes is via onderstaande link te downloaden.
Peuter Kleuter Ochtend – Plasticsoep – De klimaatjes – Kleurplaat

Kleurplaat opsturen

Vraag je papa of mama voor hulp om jouw mooie tekening op te sturen. Vergeet daarbij niet jouw naam en leeftijd mee te sturen.

Het opsturen kan door een foto of scan van de tekening te maken, en deze in de reacties in het Facebook-bericht van Create Studios te zetten. Voor mensen zonder Facebook, de tekeningen kunnen ook worden gemaild naar info@createstudios.nl

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen