woensdag, mei 29, 2024

Politie op zoek naar verdachten schietpartij Poolvosweg

- Advertisement -

De politie heeft afgelopen donderdag aandacht besteed aan de schietpartij op de Poolvosweg in Capelle aan den IJssel. Op maandagavond 25 juli rond 22.00 uur ontstond er een schietpartij op het bedrijventerrein ter hoogte van een bedrijf voor uitvaartkisten.

Een auto komt aanrijden, en het lijkt erop dat er twee andere mannen al stonden te wachten. Wanneer de auto is gestopt stappen er twee andere mannen uit en lijkt er een drugstransactie te ontstaan. Wanneer de “zakjes” worden overgegeven trekt één van de mannen die stonden te wachten een vuurwapen.

Wat volgt is een schietpartij waarbij er hoogstwaarschijnlijk over en weer is geschoten. Daarbij wordt ook het bedrijfspand van een uitvaartkisten organisatie geraakt. Doordat dit pand is geraakt wordt de schietpartij de volgende ochtend pas ontdekt. De politie vindt ter hoogte van het bedrijfspand maar ook rondom een ontmoetingshuisje voor jongeren meerdere hulzen.

In het onderzoek naar het schietincident is door de politie al een 19-jarige man uit Vlaardingen aangehouden. De politie richt zich nu op de drie andere mannen. Herkent u één van de mannen neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen