dinsdag, april 16, 2024

Bezoek zaterdag het IJsselland Ziekenhuis tijdens open dag

- Advertisement -

Ben jij benieuwd hoe het eraan toe gaat in het IJsselland Ziekenhuis? Dan kan je zaterdag 1 oktober een kijkje komen nemen achter de schermen tijdens de open dag.

Tijdens de open dag zijn verschillende afdelingen te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de röntgenafdeling (radiologie), het laboratorium of het maag-darm-levercentrum. Er zijn ook verschillende activiteiten en een interessante informatiemarkt op de poliklinieken.

Ook voor kinderen zijn er speciale activiteiten opgetuigd. Neem je zieke knuffel mee naar de poppendokter, laat een gipsarmbandje maken, laat je schminken of neem een glittertattoo. Ook is er een gezonde traktatie en kun je een speurtocht doen!

Er is dus van alles te zien en te beleven, en iedereen is welkom. Ben je daarnaast nieuwsgierig naar hoe het is om in een ziekenhuis te werken? Dan staan er verschillende zorgmedewerkers klaar om daar meer over te vertellen.

Rondleidingen

Tijdens de open dag zijn er verschillende rondleidingen, zoals bijvoorbeeld naar het operatiekamer-complex, de keuken, de ziekenhuisapotheek, nucleaire diagnostiek. Voor de rondleidingen moet je je aanmelden en een kaartje bemachtigen. Deze zijn tijdens de open dag vanaf 10.00 uur beschikbaar bij een centraal punt in de hal. Op is op, zo benadrukt het ziekenhuis.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen