zondag, april 21, 2024

Zwem4daagse in Zwembad Aquapelle tijdens de herfstvakantie

- Advertisement -

In de herfstvakantie kunnen mensen weer meedoen met de Zwem4daagse in zwembad Aquapelle. Vier dagen aaneengesloten zwem je dan 250 of 500 meter voor de Nationale Zwem4daagse-medaille.

De Zwem4daagse is hét vierdaagse zwemevenement van Nederland. Een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud. Iedereen die in het bezit is van Zwemdiploma A mag meedoen.

In Capelle aan de IJssel organiseert ACZ (Algemene Capelse Zwemvereniging) samen met Sportief Capelle de Zwem4daagse in zwembad Aquapelle.

Vier avonden zwemmen

Het is de bedoeling dat er vier dagen aaneengesloten 250 of 500 meter gezwommen wordt. Bij ACZ is het uitgangspunt altijd geweest: 10 banen voor jonger dan 12 jaar en 20 banen voor 12 jaar en ouder. Na afloop van deze week wordt de Nationale Zwem4daagse-medaille uitgereikt.

De zwem4daagse wordt gehouden in de herfstvakantie, van maandag 24 oktober tot en met donderdag 27 oktober. Er kan die avonden gezwommen worden tussen 18.15 en 20.45 uur.

Inschrijving

Inschrijving en betaling gaat via de website zwem4daagse.nl. De dagelijkse registratie van deelname zal bijgehouden worden via de inschrijftafel in het zwembad. Let op: Inschrijving ter plaatse is niet mogelijk.

De kosten voor deelname bedragen 8 euro.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen