zaterdag, mei 25, 2024

Drie aanhoudingen na vondst van “Rambo”-mes en vuurwapen bij de Koperwiek

- Advertisement -

De politie en handhaving hebben zaterdagmiddag drie jongeren tussen de 14 en 16 jaar oud aangehouden bij winkelcentrum de Koperwiek na de vondst van een groot rambo-mes en een doorgeladen vuurwapen. De handhavers waren getuigen van een conflict tussen jongeren.

Een aantal jongeren werd staande gehouden in verband met baldadigheid. Zij veroorzaakten overlast bij de Koperwiek, het Stadsplein en de Kerklaan. Tijdens de staandehouding bleek één van de jongens mishandeld te zijn. Er zouden meerdere minderjarige tieners betrokken zijn geweest bij de vechtpartij.

Er kwamen andere handhavers en agenten ter assistentie bij en de betrokkenen werden al gauw achterhaald. Bij een verdere controle werden in twee tassen een groot ‘Rambo’-mes en een doorgeladen vuurwapen aangetroffen. Drie jongeren zijn aangehouden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen