donderdag, juni 13, 2024

Team Parate Eenheid haalt verwarde man uit woning Sofie Blank Erf

- Advertisement -

Een verwarde man is woensdagmiddag door het Team Parate Eenheid van de politie uit zijn woning aan het Sofie Blank Erf gehaald. De man was verward en mogelijk een gevaar voor zichzelf en anderen. Agenten besloten de hulp in te roepen van de collega’s die zijn getraind in het aanhouden van verwarde mensen.

Meerdere agenten gingen vervolgens met schilden en volle bepakking de woning binnen. Daar kon de man tot rust worden gebracht, waarop hij na een goed gesprek is overgedragen aan de ambulancemedewerkers. Zij hebben de man overgebracht naar een zorginstelling, waar hij de hulp zal krijgen die nodig is.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen