donderdag, mei 23, 2024

Bewoner overvallen in woning aan Meeuwensingel

- Advertisement -

Bewoners van een huis aan de Meeuwensingel in Capelle aan den IJssel zijn afgelopen nacht slachtoffer geworden van een overval. Een nog onbekend aantal daders kwamen de woning binnen en bedreigden de aanwezigen in het huis. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

De politie was er snel, maar de overvallers waren al gevlogen. Een omstander heeft gezien dat er mogelijk na het incident een witte auto is weggereden. Of deze er ook iets mee te maken heeft, wordt onderzocht.

De politie heeft de bewoner bijgestaan en de aangifte opgenomen. Videobeelden van een omstander zijn in handen van de politie en zullen worden onderzocht.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen