zondag, april 21, 2024

Hielke Hielkema ontvang Capels Compliment voor jarenlange inzet bij T.O.C.

- Advertisement -

Hielke Hielkema heeft zich meer dan drie decennia ingezet voor tennisvereniging T.O.C. en kreeg daarom maandagmiddag een gemeentelijke onderscheiding uitgereikt.

Wethouder Marc Wilson had een afspraak met Hielkema gemaakt om te praten over het Capelse vrijwilligersbeleid. Bij aankomst bleek dit allemaal een smoes, want de wethouder stond voor de deur met een oorkonde, bloemetje en bronzen beeldje.

Marc Wilson: “Hielke is typisch zo’n vrijwilliger die elke vereniging nodig heeft. Een echte gangmaker en verbinder. Het Capels Compliment is dan ook meer dan verdiend.”

Ruim dertig jaar

Hielke Hielkema zette zich meer dan dertig jaar in voor tennisvereniging T.O.C., maar moest hier om gezondheidsredenen mee stoppen. In 2019 werd hij al benoemd tot erelid van de club, onder andere voor zijn inzet en organisatie bij vele toernooien. “Hij was als vrijwilliger een echte verbinder en van zijn enthousiasme hebben vele leden mee kunnen genieten”, aldus de gemeente.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen