dinsdag, april 16, 2024

Brand in zorgcomplex Amandelhof Fluiterlaan

- Advertisement -

In zorgcomplex Amandelhof aan de Fluiterlaan in Capelle aan den IJssel heeft woensdagmiddag korte tijd brand gewoed. Rond half twee werd de brandweer gealarmeerd voor een brand op de 1e verdieping in de meterkast.

Omdat er sprake is van zorgwoningen, schaalde de brandweer uit voorzorg op naar middelbrand en liet een ambulance ter plaatse komen. De afdeling is intern ontruimd geweest, en de bewoners zijn ergens anders in het complex opgevangen. De brand zelf, die was ontstaan door een overbelaste hoofdschakelaar, kon snel worden geblust.

Nadat de ruimtes zijn geventileerd konden de bewoners weer terug naar hun kamer. Er raakte niemand gewond.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen