dinsdag, april 16, 2024

Bandenprikker slaat opnieuw toe in ‘s-Gravenland: ‘Bij verdachte omstandigheden, bel 112’

- Advertisement -

Opnieuw zijn meerdere voertuigen in de wijk ‘s-Gravenland doelwit geweest van een bandenprikker. Dit heeft wijkagent Jacques Lems kenbaar gemaakt.

Zaterdagochtend merkten meerdere auto-eigenaren al hoe zij hun voertuig met lekke band aantroffen. Ze deden hiervan melding bij de politie. Ook in de Krimpenerwaard waren tientallen auto’s het doelwit.

Nu blijkt de bandenprikker opnieuw actief te zijn geweest. Wijkagent Jacques Lems verteld dat een ‘groot aantal’ banden lek te zijn gestoken. Hij roept buurtbewoners op om direct 112 te bellen bij verdachte situaties.

De Politie doet onderzoek naar de bandenprikker en hoopt dat mensen informatie of camerabeelden hebben. Indien dit het geval is, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Mensen die slachtoffer zijn geworden, worden ook gevraagd dit bij de Politie te melden.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen