dinsdag, april 16, 2024

Forse schade na ongeval op Schollevaartse Dreef

- Advertisement -

Op de Schollevaartse Dreef heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. 

De bestelbus naderde rond half twaalf de kruising met de Schollevaartse Dreef. De bestuurder wilde hier vanuit de Essebaan oversteken naar de Cornusbaan. De bestuurder koos echter het verkeerde moment en niet veel later zat een passerende auto in de zijkant van de bus.

De schade is fors, met name bij de personenauto. In de auto zaten een zwangere vrouw en een klein kind. Het toegesnelde ambulancepersoneel ontfermde zich over de inzittenden, maar iedereen lijkt gelukkig met de schrik vrij te komen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen