dinsdag, april 16, 2024

Maaltijdbezorger geschept op kruising Capelseweg

- Advertisement -

Een maaltijdbezorger is dinsdagavond gewond geraakt na een aanrijding op de kruising van de Capelseweg met de Hoofdweg. Het slachtoffer werd hard door een auto aangereden en van zijn scooter afgeslingerd.

Een ambulance kwam ter plekke voor de verzorging van het slachtoffer. Deze is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plekke onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

Het is niet het eerste ongeluk op deze kruising. Meerdere fietsers en bestuurders van scooters zijn vaker slachtoffer van een ongeluk. De kruising staat erom bekend dat bestuurder regelmatig vanuit de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel of de Zevenkamp door rood rijden. Vanaf het Alexandrium en vanuit Capelle-Centrum staan flitspalen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen