zondag, april 21, 2024

Capels Compliment voor George Westerbeek

- Advertisement -

De heer George Westerbeek ontving op woensdagavond 30 november een Capels Compliment uit handen van wethouder Rik van Woudenberg voor zijn vrijwillige inzet voor het welzijn en de leefbaarheid van de wijk Fascinatio en haar bewoners.

Westerbeek kwam woensdagavond nietsvermoedend naar de vergadering van het WijkOverlegPlatform (WOP) in het Huis van de Wijk Fascinatio. Alle agendapunten werden afgewerkt tot plots wethouder Van Wouderberg het woord nam.

In aanwezigheid van Sinterklaas werd George Westerbeek in het zonnetje gezet. Daarbij ontving hij een bronzen beeldje, bloemetje en oorkonde.

Bijna twintig jaar inzet voor de wijk

Sinds 2003 zet Westerbeek zich in voor de wijk Fascinatio. Hij is de trekker bij het wijkfeest en –activiteiten, betrokken bij buurtgroep Wonderwereld, betrokken bij verhuizen en beheer van het buurtcentrum, medeoprichter van de Stadslandbouwkas en lid van het WOP-bestuur. Hij zet zich in voor het nieuwe Huis van de Wijk met het dagelijkse beheer en praktische zaken en is medeoprichter van de wijngaard Sjatoo 010.

Rik van Woudenberg: “Ik ben nog geen half jaar wethouder in Capelle en George had ik in de eerste weken al een paar keer gesproken. Hij heeft een grote inzet voor de wijk en het Capels Compliment is dan ook meer dan verdiend.”

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen