dinsdag, april 16, 2024

Paarse Vrijdag bij CAPSLOC: iedereen is welkom bij ons

- Advertisement -

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC organiseert op 9 december een feest in het teken van Paarse Vrijdag. De gemeente heeft CAPSLOC gevraagd iets te organiseren voor iedereen die vrijheid voor sekse, gender en seksuele diversiteit belangrijk vindt en een warm hart toedraagt. Dat heeft gezorgd voor een gratis muzikaal programma vol jong talent. 

Programmeur Max van Rijs werd gelijk enthousiast van de vraag van de gemeente: “Bij CAPSLOC benadrukken we altijd in al onze uitingen dat iedereen welkom is bij ons. We vinden het belangrijk om dat te blijven uitdragen. Maar dit feest is natuurlijk een mooie kans om samen met de gemeente dit onderwerp nog eens extra op de kaart te zetten!”

Een kleurrijk, divers programma

Het programma bestaat uit twee bands, lokaal talent en een DJ gezelschap die staan voor een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn.

Zangeres Philine heeft in het voorprogramma gespeeld van Froukje, toert op dit moment mee met de Popronde en staat voor een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn. De Nederlandstalige muziek van LUCAS wordt door de artiest zelf omschreven als Queerfunk. LUCAS heeft in 2021 de Grote Prijs van Rotterdam gewonnen en is uitgeroepen tot ‘belofte van Rotterdam’.

De avond zal worden afgetrapt door de Capelse talentvolle Singer-songwriter Micah. Tussen de acts door zal DJ-collectief Aan Tafel! voor muziek zorgen.

Gratis toegang

De toegang is gratis en bezoekers krijgen een alcoholvrij drankje bij binnenkomst. De dresscode van de avond is paars! Dit is uiteraard niet verplicht, maar is wel zo leuk. De deuren gaan open om 19.00 uur en het programma start om 20.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van CAPSLOC.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen