zondag, april 21, 2024

Man (86) overleden na aanrijding op Hobo

- Advertisement -

Woensdag 14 december is aan het begin van de middag een dodelijk slachtoffer gevallen bij een aanrijding in de wijk Schollevaar.

Het ongeval gebeurde even voor twee uur. Het slachtoffer werd op de Hobo aangereden, ter hoogte van fietspad Kapellekensbaan.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. De geboden hulp mocht echter niet meer baten. De Politie laat weten dat het slachtoffer een 86-jarige man uit Capelle aan den IJssel is.

De weg is momenteel afgezet voor uitgebreid sporenonderzoek. De automobiliste (42) is overgebracht naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring.

Gevaarlijk

Mensen die bekend zijn met de weg, weten dat dit oversteekpunt gevaarlijk kan zijn. Door de begroeiing is er geen goed zicht tussen het gemotoriseerde verkeer en naderende voetgangers en fietsers.

Op 6 mei dit jaar vond op ditzelfde punt ook al een ernstig ongeval plaats. Toen werd een kind dat daar op zijn fiets reed, geschept door een auto en raakte zwaargewond.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen