zondag, april 21, 2024

Capellenaar (48) gewond na steekincident in Rotterdams café

- Advertisement -

Afgelopen nacht is in een café in Rotterdam een 48-jarige man uit Capelle gewond geraakt. Een 53-jarige man is aangehouden als verdachte. 

De Politie werd gebeld nadat een vechtpartij was uitgebroken tussen twee personen in een café aan de 1e Middellandstraat in Rotterdam. Bij aankomst bleek dat de Capellenaar ook gestoken te zijn. Hij is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De verdachte probeerde in eerste instantie te ontkomen, aldus de Politie, maar gaf uiteindelijk gehoor aan de vorderingen van de agenten. De 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats kon daarop worden aangehouden.

De Politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd en roept getuigen op om contact op te nemen.

- Advertisement -

Lees verder over dit onderwerp

- Advertisement -

Laatste nieuws

- Advertisement -

Meest gelezen